Čo znamená vodotesnosť hodiniek v praxi?

Čítaj viac
2 min. prečítané

Neľútostné boje na Ukrajine trvajú už viac ako mesiac. Štátu, ktorý si až do 24 februára 2022 žil svojim vlastným spokojným životom. Tento dátum si však už budeme pamätať navždy. V tento deň totiž vtrhlo 200 tisíc ruských vojakov na územie Ukrajiny a bez akejkoľvek provokácie napadlo obyvateľov nášho východného suseda. Do tohoto dátumu viedli ukrajinskí obyvatelia obyčajný život. Ľudia chodili do práce, budovali a smerovali svoju budúcnosť k lepším zajtrajškom. Deti chodili do školy a škôlky a všetko čo chceli, bolo azda len trochu obyčajného šťastia. No teraz je to všetko inak. Rodičia s deťmi sa krčia v protiraketových bunkroch, pivniciach alebo v metre. Mnokrát niekoľko dní bez jedla a vody. Utrpenie, ktoré si my z pohodlia nášho domova nedokážeme poriadne ani predstaviť.

Čítaj viac
1 min. prečítané

Cestovné puzdra Biatec. Tak, ako naše hodinky, tak aj puzdra sa vyznačujú kvalitou vypracovania, ktorá je evidentná nielen na kontrastnom prešívaní, ale aj na kvalite použitých materiálov a dotvára celkový elegantný dojem z puzdra.

Čítaj viac
3 min. prečítané

Biatec Watches ponúka všetkým firemným i súkromným zákazníkom možnosť vytvoriť si hodinky podľa vlastných predstáv. Ideálny darček k svadbe, maturite, prípadne ako poďakovanie Vášmu dlhoročnému zamestnancovi, alebo obchodným partnerom, pre Vás radi navrhneme a vyrobíme.

Čítaj viac
2 min. prečítané

Témy HUAWEI môžu používať aj ďalšie zariadenia Huawei pri sledovaní Huawei Health a smartfóny Huawei pri sledovaní tém Huawei. Od plných tém až po jednotlivé vždy zobrazené displeje, ikony, tapety, štyri texty a ďalšie, k dispozícii je online katalóg pozostávajúci z desiatok tisíc jedinečných prevedení, z ktorých si môžete vybrať - čo znamená, že nikdy nebolo jednoduchšie, vyjadriť svoju jedinečnú osobnosť.

Čítaj viac
2 min. prečítané

Rok 2019 si pripomíname ako sté výročie úmrtia Milana Rastislava Štefanika a pri tejto príležitosti (aj keď so značným oneskorením) sme vydali jedinečnú stokusovú limitovanú edíciu pilotských hodiniek venovaných nášmu najväčšiemu Slovákovi.

Čítaj viac
2 min. prečítané