Čítanie 1 min

Tri až osem hodín denne, deň za dňom, týždeň po týždni, dlhé mesiace a roky plné trpezlivosti a neustáleho rozvíjania a zdokonaľovania sa v hre na klavíri. MAJSTROVSTVO CHCE PROSTE ČAS... Norbert Daniš tomu dobre rozumie. Celé roky venoval svoju energiu a odhodlanie klavíru a stal sa skutočným majstrom svojho remesla.

V Biatec Watches sme nadšení a hrdí, že môžeme predstaviť Norberta ako nášho nového ambasádora. Norbert je nielen virtuózny klavirista, ale aj umelec, ktorý prostredníctvom svojej hudby rozpráva príbehy. Jeho výnimočný talent žiari každou notou, pričom každá jeho skladba nesie emotívne posolstvo, ktoré inšpiruje a dojíma každého poslucháča.

Jednou z takýchto skladieb je aj jeho veľkolepé originálne dielo s názvom *Blessed*, ktoré v sprievodnom videu prenesie poslucháčov do sveta harmónie a pokoja. Toto dielo stelesňuje Norbertov osobitý štýl a jeho schopnosť vtiahnuť poslucháčov hlboko do hudobného zážitku.

Video: Blessed od Norberta Daniša

Aby sme zdôraznili spojenie medzi príbehom našej značky a Norbertovým umením, hrdo predstavujeme jeho voľbu: elegantný model Biatec Majestic 02 F. Tieto hodinky dokonale dopĺňajú a zvýrazňujú Norbertov umelecký vkus, čo odráža sofistikovaný dizajn a presnosť, ktorú do našich hodiniek vkladáme.

Majestátný, elegantný a precízny – takto definujeme naše model Majestic 02 F a takto označujeme aj nášho nového ambasádora. Jeho vášeň pre hudbu, zmysel pre detail a neúnavná snaha o majstrovstvo rezonujú s hodnotami, ktoré v Biatecu presadzujeme. Preto sme neskutočne hrdí, že môžeme podporiť Norberta na jeho umeleckej ceste a tešíme sa na našu spoločnú cestu v budúcnosti.

piano: Norbert Daniš, video, strih: Jaroslav Rybár

web: https://norbertdanis.sk/